Woord van de voorzitter augustus 2019

Het is heel fijn om te constateren dat er binnen onze club zoveel tennissers zijn die het leuk en uitdagend vinden om toernooien te spelen. Ik heb de afgelopen weken op diverse toernooien veel thorleden mogen zien optreden. En over het algemeen met zeer goede resultaten. Ik ga met de familie een tweetal veteranen toernooien (“Seniors Tournaments” klinkt toch minder oubollig?) in Duitsland spelen. Een fijne combinatie van een inspannende en relaxende vakantie. Daarna is al snel ons eigen Van Gisbergen Open toernooi aan de beurt. Het hoogtepunt van het toernooienseizoen! Jij doet toch ook mee? Schrijf je nog snel in want het loopt al weer hard vol begreep ik.

Op 28 september aanstaande van 11.00u t/m 15.00u hebben we het Thor Strategisch Overleg. Hier zijn nog een paar plekken voor beschikbaar, dus praat mee over de toekomst van Thor en schrijf je in door een mail te sturen aan Lalique op secretaris@thorbataaf.nl ovv “ThorSO deelname”.

Ter nagedachtenis aan onze Ria is vanaf 1 augustus het Ria Haarmansplein officieel op ons park in gebruik genomen. Met dank aan Rinus voor het keurig bevestigen van het straatnaambord.

Plein

Ik wens iedereen heel fijne zonnige vakantiedagen en veel tennisplezier!