Woord van de voorzitter Nieuwsbrief juni 2018

De voorjaarscompetitie nadert zijn ontknoping: welke teams worden kampioen? Als ik af ga op de kansberekening van de technische commissie, dan gaan we dit weekend vele kampioenen huldigen. Dus op naar een knalfeest! Er zijn de afgelopen weken hele mooie prestaties geleverd, natuurlijk door álle teams. Met een speciaal woord voor ‘ons vlaggenschip’ dat zich mooi weet te handhaven in de hoofdklasse: hulde voor ons eerste zondag mixed team!

Over twee weken staat het volgende feest alweer voor de deur: op zaterdag 16 juni vieren we met het Park Festival onze 90-jarige verjaardag. De lustrum commissie heeft een prachtig progamma samengesteld waar iedereen aan mee kan doen. Kijk op de website voor meer info en schrijf je in voor de verschillende onderdelen. Het wordt een ontzettend gezellige dag!

Van meer serieuzere aard is de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 26 juni. Naast financiele informatie wordt ook de toekomstvisie van Thor toegelicht. Verder op in de nieuwsbrief lees je hier meer over.

En dan tot slot. Heb je een idee dat je wilt bespreken met het bestuur of heb je een speciale vraag? Eén keer in de drie maanden staat de deur van de bestuursvergadering tussen 19:00 uur en 20:00 uur open voor alle leden. Graag gaan we in gesprek met jullie over zaken die voor jullie belangrijk zijn. Het eerste ‘open uur’ van de bestuursvergadering is op maandag 4 juni. We zitten boven in de bestuurskamer. Uiteraard staat de koffie klaar.