Woord van de Voorzitter – Nieuwsbrief oktober 2017

Op naar het najaar!

1 oktober alweer. Het zomer-tennisseizoen loopt bijna ten einde, vanaf maandag 16 oktober gaat het winter-tennisseizoen in. Heb je nog geen winterkaart, dan is het nog niet te laat om die aan te vragen. De formulieren liggen in de rekjes in het clubhuis of zijn te vinden op de website.

De afgelopen maanden is het druk geweest op ons park met diverse toernooien, zoals het Van Gisbergen Open, de Masters en de Haagse Dubbelcup en is de najaarscompetitie weer van start gegaan bij de jeugd en de senioren. Ook vandaag op 1 oktober is ons park weer druk bezet met de jeugdcompetitie vanaf 9 uur en vanaf 14 uur met het Family & Friends toernooi. Als bestuur proberen we bij de baanplanning zoveel mogelijk rekening te houden met alle leden, van jong tot oud en een aantal (buiten of binnen) banen vrij te houden voor vrij spelen. Soms lukt het niet om banen vrij te houden in de diverse planningen, maar we proberen dit tot een minimum te beperken!

De Davis Cup overwinning van 2 weken geleden in de nieuwe Sportcampus in het Zuiderpark, galmt nog na en wat hebben we met ruim 60 Thorro’s kunnen genieten van de lange wedstrijden op vrijdag en met een beperkter aantal de ontknoping op de zondag. Wat een feest was dat! En de clinic op het ‘Davis Cup gravel’ met ca. 25 jeugdleden in de week ervoor heeft veel indruk gemaakt bij de jeugd en de ouders. Mooi dat we dat als Thor hebben kunnen realiseren in goede samenwerking met de JC en de KNLTB.

De ALV staat gepland op dinsdag 14 november. Zoals ik in de juli nieuwsbrief schreef, zijn wij bezig om een geheel nieuw bestuur voor te dragen aan de ALV. We zijn bijna rond met het nieuwe team en de rollen en functies, maar ik doe hierbij nogmaals een verzoek aan alle senior leden met een financiële achtergrond, die wat van hun vrije tijd willen inzetten als vrijwilliger en de rol van penningmeester op zich willen nemen. Stuur gerust een mail aan bestuur@thordebataaf.nl als je hierover meer wilt weten.

Hopelijk heeft het najaar nog mooie tennisdagen, waardoor er op ons park nog volop getennist kan worden.

Als afsluiting van deze column kijk ik uit naar uw komst op de ALV, het hoogste orgaan van de vereniging op dinsdag 14 november om 20 uur!

Met sportieve groet

Loek de Gruijter
Voorzitter HLTC Thor De Bataaf