Woord van de voorzitter – oktober

Woord van de Voorzitter

Onlangs hebben we de KNLTB Masters van het District Den Haag op ons park mogen ontvangen. Mooie partijen en zelfs ereplaatsen voor twee van onze Thorro’s: Romano Frantzen eerste plaats HE A en Mima de Niet eerste plaats DE C. Van harte gefeliciteerd, wij zijn trots op jullie! Andere mooie partijen zijn ook te zien tijdens de Najaarscompetitie, die al weer drie weken bezig is. Veel Thorro’s, zowel jong als oud, strijden om de eer van onze club en hebben een gezellige en sportieve dag. Kom vooral eens kijken en ze aanmoedigen!

Heb je naast het tennissen ook tijd om iets voor de club te doen, neem dan eens een kijkje op onze website, waar sinds kort een overzicht staat van beschikbare vacatures voor vrijwilligers. Misschien vind je iets leuks. Iedere hulp is welkom en vele handen maken licht werk.

In het Bestuur zijn we momenteel druk met de voorbereiding van de besluitvorming in de eerstvolgende ALV op dinsdag 27 november over de Toekomstvisie van onze tennisvereniging op het tennispark De Bataaf. Via de onlangs gehouden enquête kon je ook je stem laten horen. De resultaten van deze enquête zullen wij op de ALV presenteren. Ik hoop op jullie komst!

Met sportieve groet,

Karin Donk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.