Woord van de voorzitter – september

Prachtige partijen kunnen we ook verwachten in de aanstaande Najaarscompetitie. Onze senioren- en jeugdteams strijden vanaf donderdag 13 september om het kampioenschap. Tijdens de competitie zijn altijd minimaal twee banen beschikbaar voor vrij spelen. Dus kom gezellig een balletje slaan en de Thor-teams aanmoedigen!

Wil je zelf eens een wedstrijd vanaf de stoel leiden of met je haviksoog ballen in of uit geven, dan is nu de kans: schrijf je in voor een scheidsrechters- of lijnrechterscursus. Samen met de tennisverenigingen De Metselaars, Leimonias en OTC is het initiatief genomen om op Thor de Bataaf dit najaar een officiele KNLTB schiedsrechters- en lijnrechterscursus te organiseren. Jong en oud kunnen kosteloos deelnemen. Belangstelling? Mail naar bestuur@thordebataaf.nl

En tot slot zijn deze week de Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ outdoor 2018 (NKS 35+ outdoor 2018) op de banen van het Tulip Tennis Center in Hilversum. Namens Thor de Bataaf staat Dinant Haslinghuis in de finale HE 80+,  Wout van Dijk speelt in de HE 60+ en Romano Frantzen is als eerste geplaatst in de HE 35+. Zet hem op, wij wensen jullie allemaal veel succes!

Met sportieve groet,
Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *