Woord van de voorzitter

De najaarscompetitie zit er (voor degenen die niet meer hoeven in te halen) alweer op. Deze competitie leverde meerdere Thor-kampioensteams op. Gefeliciteerd, allemaal! Inmiddels komen de mutsen, handschoenen en sjaals komen weer regelmatig in het straatbeeld voor. Dit is het signaal dat we nu definitief de winter induiken. Op Thor kun je in principe altijd tennissen, dus blijf vooral je niveau aanscherpen en maak je vaste tennisafspraken. Voor de echte koukleumen onder ons een goede tip: “je kunt natuurlijk altijd even kijken of er nog een baantje in die prachtige hal van ons beschikbaar is…”

Op 30 oktober hebben we dertigtal expats mogen ontvangen op Thor. Dit waren expats van verschillende nationaliteiten. Met grote dank aan Vijay Kaushik die de expatbegeleiding binnen Thor voor zijn rekening neemt, was het een superleuke en ongedwongen kennismaking met Thor en deze potentiele leden en/of klanten voor ons internationale tennispark. Dit initiatief wordt zeer waarschijnlijk binnenkort vervolgd door een grotere afvaardiging vanuit de expatorganisaties.

Op maandagavond 25 november om 20.00u is onze eindejaarsvergadering, ook wel de Algemene ledenvergadering (ALV). Op de agenda tijdens deze ALV staan onderwerpen als: het beleidsplan 20/25, de vervanging van een aantal kwalitatief mindere banen en de begroting 2020. De formele agenda wordt de komende dagen gepubliceerd. Hopelijk kom jij ook en praat mee over alle dingen die jij belangrijk vindt op Thor.

Tot snel, tot Thor!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Frank Dankaart

Voorzitter